Actualitate

Boc, pescarul. Primarul a pus umărul la popularea cu pește a lacurilor din Gheorgheni

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, marți, la o acțiune de populare cu pește a Lacurilor I și III din cartierul Gheorgheni.

Boc, pescarul. Primarul a pus umărul la popularea cu pește a lacurilor din Gheorgheni, sursa foto: Facebook Emil Boc Boc, pescarul. Primarul a pus umărul la popularea cu pește a lacurilor din Gheorgheni, sursa foto: Facebook Emil Boc

„Am participat astăzi (n.red. marți) la o nouă acțiune de populare cu pește a Lacurilor I și III din cartierul Gheorgheni. Aproximativ o tonă de pește din specia crap (proveniți de la ferma piscicolă Budurleni) a fost adusă în cele două lacuri. Exemplarele cântăresc între 1 și 3 kg”, a precizat edilul.

Potrivit municipalității, acțiunea a fost realizată de Asociaţia Judeţeană a Pescarilor Sportivi Cluj, în parteneriat cu Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP), cu sprijinul Primăriei municipiului Cluj-Napoca.


Pescuitul pe lacurile I și III din Gheorgheni poate fi realizat numai de către persoanele care dețin permis de pescuit. Aceste populări cu pești se desfășoară periodic, ultima fiind întreprinsă în luna decembrie 2019, când cele două lacuri au fost populate cu 2 tone de pește din specia caras.

CITEȘTE ȘI: Pescarii clujeni au debutat în noul an cu eliberarea a sute de pești în Someșul Mic

Ultimele Stiri
abonare newsletter