Actualitate

Noi zboruri de la Cluj-Napoca, SUSPENDATE. Wizz Air anulează cursele spre Israel!

Wizz Air suspendă zborurile spre Israel. Autorităţile israeliene au dispus plasarea în carantină timp de 14 zile a tuturor persoanelor care ajung în Țara Sfântă.

Noi zboruri de la Cluj-Napoca au fost suspendate. Wizz Air anulează cursele spre Israel! Noi zboruri de la Cluj-Napoca au fost suspendate. Wizz Air anulează cursele spre Israel!

Potrivit unui comunicat transmis de companie, zborurile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Sibiu şi Timişoara vor fi suspendate până pe 23 martie, inclusiv. Referitor la zborurile către Italia, suspendate iniţial până pe 23 martie, măsura se extinde până pe 3 aprilie.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienţii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului iniţial sub formă de credit de companie. Pasagerii pot alege între opţiunile de mai sus accesând linkul din e-mail şi alegând cu uşurinţă cea mai bună opţiune prin intermediul platformei noastre de programare individuală”, arată sursa citată.


Wizz Air poate informa doar pasagerii care şi-au făcut rezervarea prin wizzair.com sau prin aplicaţia mobilă a companiei aeriene. Pasagerii care şi-au făcut rezervările prin intermediul agenţiilor de turism – inclusiv agenţiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenţia de unde şi-au achiziţionat biletele.

Autorităţile israeliene au dispus, luni, plasarea în carantină timp de 14 zile a tuturor persoanelor care ajung în Israel sau repatrierea străinilor care nu au spaţiu de carantină pe teritoriul israelian.

Ultimele Stiri
abonare newsletter