Actualitate

Bicicliștii clujeni vor parcurge 100 de kilometri în amintirea jurnalistului Dan Porcuțan

Bicicliștii clujeni au anunțat că în data de 14 martie vor face un brevet cu totul special. Vor parcurge un traseu de 100 de kilometri în memoria lui Dan Porcuțan, jurnalist, foto-reporter și un pasionat ciclist.

Bicicliștii clujeni vor parcurge 100 de kilometri în amintirea jurnalistului Dan Porcuțan Bicicliștii clujeni vor parcurge 100 de kilometri în amintirea jurnalistului Dan Porcuțan

„Porcuțan Dan George se stingea fulgerător din viață, în urmă cu un an, la vârsta de doar 30 de ani. Prietenia cu el, scurtă dar intensă, a reușit să ne marcheze viața și să pună bazele unei asociații care să își propună să acopere nișele lipsă din ciclismul clujean. Pentru acest motiv, inițialele numelui său se regăsesc în denumirea asociației ”As. C.S. Napoca Cycling Plus PDG”, pe care și-a dorit-o dar nu a mai apucat să o vadă înființată”, au transmis bicicliștii.

Bicicliștii mai spun că traseul pe care il vor parcurge, cu o lungime de 100 de kilometri, este unul care i-ar fi facut placere lui Dan Porcuțan. Traseul trece pe la stufarisurile de la Sic și se încheie cu o clasică întoarcere de la Gherla.


Cei care doresc să participe sunt așteptați la Casino-ul din Parcul Central în data de 14 martie, începând cu ora 9:00 pentru formalități. Startul va fi dat la ora 10:00.

„De data aceasta, nu se va percepe nici o taxă de participare. Cei care doresc să obtină brevetul trebuie să se înscrie și să completeze declarația pe proprie răspundere. Cine dorește să ni se alăture pur și simplu, în memoria lui Porcuțan Dan George, este binevenit”, au adăugat bicicliștii clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter