Actualitate

Accident în Coplean, într-o curbă deosebit de periculoasă

Un accident rutier a avut loc pe DN 1 C în localitatea Coplean. Au fost implicate un tir și un autoturism.

Potrivit polițiștilor, pe un sector de drum în curbă deosebit de periculoasă, conducătorul unui ansamblu de vehicule care circula dinspre Dej spre Baia Mare, intrând în curbă - a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din direcția opusă.

„Accident rutier produs pe fondus neadaptării vitezei. Un conducător auto de 23 de ani, din Cluj-Napoca a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un conducător auto de 43 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. O persoană a fost rănită”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Din primele informații, conducătorul autoturismului ar fi fost rănit ușor. Conducătorii auto au fost testați, iar testele au arătat lipsa consumului de alcool.

La locul accidentului au intervenit o autospecială și un echipaj SMURD. Pompierii au găsit autoturismul și autotrenul avariate, iar ocupanții ieșiți din acestea.


”Un bărbat a fost consultat de către echipajul de prim ajutor calificat SMURD și a fost transportat la spital”, informează ISU Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter