Actualitate

ACCIDENT în Dej! O tânără a ajuns la spital

O tânără de 27 de ani a ajuns la spital după un accident pe strada Libertăţii din Dej.

ACCIDENT în Dej! O tânără a ajuns la spital ACCIDENT în Dej! O tânără a ajuns la spital

Două maşini s-au ciocnit pe strada Libertăţii din municipiul Dej, marţi seara, în jurul orei 22:10. O tânără de 27 de ani a fost transportată la spital în urma impactului.

"O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 22.10, ca urmare a unui accident rutier, produs pe strada Libertății din municipiul Dej. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o femeie, de 27 de ani, care acuza dureri în zona cervicală și cea lombară. Pompierii au folosit echipamentele din dotare pentru a extrage femeia din autoturism, fără a-i agrava posibile traumatisme suferite. Aceasta era conștientă și cooperantă și a fost predatā echipajului SMURD, pentru a-i fi acordat primul ajutor calificat și transportul la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. A mai fost consultat un bărbat de circa 30 de ani, implicat în accident, care a refuzat transportul la spital.", a transmis ISU Cluj.


Accidentul a fost produs de un bărbat de 31 de ani din Căşeiu, principala cauză fiind nepăstrarea distanţei în mers faţă de autovehiculul din faţă.

"Conducătorul auto în vârstă de 31 de ani, din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe strada Libertăţii nu a păstrat distanța suficientă faţă de autovehiculul condus de o tânără de 27 de ani, din comuna Căseiu, intrând în coliziune faţă-spate cu aceasta. Tânăra a fost rănită usor si transportată la spital.", a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter