Actualitate

Emanuel Ungureanu a identificat un nou spaţiu unde s-ar putea construi un spital în Cluj-Napoca. VIDEO

Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj şi viitor candidat la alegerile locale din 2020, îşi continuă lupta cu probleme din domeniul sănătăţii.

În ultimele zile, Ungureanu a vorbit constant despre reconstruirea unui spital pe spaţiul fostelor clădiri de la Stanca, iar acum a identificat o parcelă unde s-ar putea construi de la zero un Spital pentru Copii.

„Există o suprafață extrem de generoasă de teren pe care timp de 30 de ani cei care au condus Clujul v-au spus ca nu s-ar putea construi, nu s-ar putea gasi solutii pentru construirea unui spital pentru ca nu avem parcele. Tot acest teren aparține USAMV și poate să cedeze câteva hectare fără probleme. Suntem la capătul liniei trei, în Gheorgheni. Se poate construi un hab medical cu un campus pe pentru studenții de la medicină. Sunt zeci de hectare care pot fi cedate către Primăria Cluj-Napoca sau Consiliul Județean. Putem să construim la Cluj-Napoca spitale de la zero dacă vrem și ne punem mintea în funcțiune”, a spus Ungureanu într-un mesaj pe facebook.


Ultimele Stiri
abonare newsletter