Actualitate

Nissan prezintă modelul JUKE la Cluj! Toate detaliile despre noul SUV.

Nissan Cluj prezintă în acest final de săptămână (21-22 februarie) pe Calea Turzii 253, Noul Nissan Juke, iar dacă vei face un test drive vei primi cadou un Voucher de discount suplimentar de 500 euro.

Nissan prezintă modelul JUKE la Cluj! Toate detaliile despre noul SUV. Nissan prezintă modelul JUKE la Cluj! Toate detaliile despre noul SUV.

După succesul precedentului model în care Nissan a vândut aproape un milion de Juke în Europa, în acest weekend TI Suerom Nissan Cluj prezintă a doua generaţie Juke cu excelente evoluţii tehnologice, conectivitate, siguranţă şi de design astfel încât e imposibil să nu îl recunoşti.

Mobilitatea inteligentă Nissan schimbă pentru totdeauna modul în care te deplasezi, cu o tehnologie care te face să te simţi mai încrezător, mai emoţionat şi mai conectat.


Vei conduce cu mai multă conştientizare şi poţi primi chiar şi ajutor atunci când ai nevoie. Totul devine mai uşor, deoarece poţi face o sincronizare fără probleme între smartphone ul tău compatibil cu JUKE şi lumea din jurul tău. Acesta este viitorul condusului şi toată lumea se poate bucura de el.

Monitorul de Cluj a stat de vorbă cu Călin Abrudan, director coordonator vânzări Nissan Cluj, despre evenimentul din acest weekend şi cele mai bune oferte la noul Nissan JUKE.


Reporter: Cat de sigur este un astfel de model ?

Călin Abrudan: Noul Nissan JUKE a primit scorul maxim de cinci stele din partea organizaţiei independente Euro NCAP, clasându se printre cele mai sigure vehicule din segmentul B CROSS. Noul Nissan JUKE este unul dintre cele mai singulare vehicule de pe şosea. Şi asta face din el un vehicul minunat, gata de a crea ceva cu adevărat special. Combină selecţia de accesorii şi vei avea un vehicul care se potriveşte perfect nevoilor tale. În plus, din punct de vedere vizual, este uimitor. Dacă eşti prea aproape de linia de demarcaţie, te păstrează în siguranţă în mijlocul benzii tale.


Ce fel de tehnologii are noul JUKE ?

Tehnologiile inovatoare Nissan Intelligent Mobility, cum ar fi Cyclist and Pedestrian Detection (Detectare ciclişti sau pietoni) sau Blind Spot Intervention (Intervenţie unghi mort), în premieră în segmentul B CROSS, sunt recunoscute ca un plus de siguranţă de către Euro NCAP. Combinarea structurii de înaltă rezistenţă cu tehnologia inovatoare de prevenire a accidentelor au condus la acest rezultat impresionant.


Clujenii vor avea ocazia să vadă şi să testeze noul Nissan Juke cu o echipare tehnologică excelentă. Ce tehnologii inovatoare vor avea clienţii?

Disponibilă pe transmisia DCT, tehnologia ProPILOT ajută noul Nissan JUKE să păstreze o distanţă prestabilită faţă de maşina din faţă, în funcţie de fluxul de trafic. Poate ajunge chiar la o oprire completă şi poate reveni la viteza anterioară când traficul începe să se mişte din nou. Pe şosea, ProPILOT te ajută să rămâi centrat pe bandă pe drumurile în linie dreaptă şi chiar prin curbele uşoare. Pune mai multă forţă în naveta zilnică. Cu Nissan ProPILOT viitorul devine şi mai inteligent, cu tehnologiile de asistenţă a şoferului pentru a elimina stresul din traficul rutier şi pentru a face fiecare plimbare mai plăcută. Disponibil pe anumite versiuni şi transmisii.


Noul model Nissan accelerează pentru tine şi pentru a menţine şi regla viteza cu scopul de a menţine o distanţă sigură de vehiculul din faţă. Maşina frânează pentru tine în traficul aglomerat, apoi accelerează pentru a îţi menţine locul în şirul de maşini.

Modelul are frânare inteligentă de urgenţă cu recunoaştere pietoni şi ciclişti. Această funcţie avansată de asistenţă pentru şofer monitorizează viteza şi distanţa dintre tine şi maşina din faţă şi te poate anunţa dacă trebuie să încetineşti. De asemenea, frânarea inteligentă de urgenţă poate acţiona automat frânele pentru a evita sau reduce gravitatea unei coliziuni frontale. Şi atunci când detectează un pieton pe trotuar sau un biciclist în calea ta, te poate opri din mers.

Ce ne puteţi spune despre sistemul de parcare şi recunoaştere a indicatoarelor stradale?

Nu ai de ce să te temi de niciun loc de parcare. Around View Monitor este un sistem de camere care îţi oferă o vedere panoramică asupa maşinii, cu focalizare selectată pe faţă şi spate şi vizualizări de la nivelul bordurii pentru a te ajuta să parchezi cu încredere şi control.

De la citirea indicatoarelor rutiere până la localizarea vehiculelor din unghiul tău mort, chiar şi recunoaşterea pietonilor sau a bicicliştilor care ţi ar putea ieşi în cale, noul Nissan JUKE are grijă de tine.

Vom conecta noul Nissan Juke la smartphone urile inteligente?

Apple CarPlay™ sau Android Auto™ îţi integrează smartphone ul în plimbare – pentru o călătorie mai uşoară şi mai sigură. Noul tău Nissan JUKE poate acţiona chiar ca un hotspot Wi Fi, permiţându ţi să conectezi până la opt dispozitive separate.

NissanConnect îţi dă o putere incredibilă cu o aplicaţie uşor de utilizat. De la lucruri serioase precum apelarea automată pentru a cere ajutor dacă ai un accident grav, până la facilităţi precum blocarea de la distanţă a noului tău Nissan JUKE. Te poţi conecta la noul tău Nissan JUKE chiar prin Google Home.

Noul sistem de navigaţie integrat NissanConnect Nissan JUKE utilizează tehnologii de ultimă generaţie. În plus, aplicaţia NissanConnect îţi permite să accesezi Serviciile NissanConnect, precum Apple CarPlay™, Google Home™ şi chiar Wi Fi pentru a te menţine informat, pentru a te face să te simţi bine şi pentru a fi mereu la curent cu noutăţile. Integrarea inteligentă Nissan te ţine sincronizat cu lumea din jurul tău.

Ne vom putea bucura de asistenţă la condus?

Oricând este plăcut să ai o rezervă când se întâmplă ceva neaşteptat. Nissan JUKE oferă o suită de funcţii Nissan Intelligent Mobility disponibile, care pot interveni şi acţiona pentru a te ajuta să te fereşti de probleme.

Modelul Juke va avea şi tehnologiile Quick Power şi Active Trace Control. Ne puteţi spune mai multe despre ele?

Quick Power îţi permite să te integrezi perfect în orice loc. Direcţia precisă te ajută să aduci noul Nissan JUKE exact acolo unde doreşti, în timp ce tehnologia Active Trace Control de ultimă generaţie lucrează din spatele scenei pentru a te ajuta să „sculptezi” colţul perfect. Proiectarea electronică avansată creează un şasiu rigid, o bază perfectă pentru suspensii.

Un motor turbocompresibil cu reacţie alimentează sistemul prin intermediul unuisistem de transmisie rapidă. O suspensie precisă şi agilă profită din plin de un şasiu puternic, rigid. O plimbare la fel de încrezătoare pe cât este de încântătoare.

Clienţii vor putea să realizeze un design propriu al maşinii?

Clasa N Design este făcută pentru toţi cei care îşi doresc să îşi creeze propriul model. Cu detalii exterioare atrăgătoare şi interioare elegante, noul tău Nissan JUKE va fi absolut unic.

Cu 15 combinaţii de culori diferite disponibile în clasa N Design, alegerea perfectă ar putea fi cea mai dificilă decizie dintre toate. Alege cea mai bună culoare pentru plafon, pentru antena de tip aripioară de rechin, ornamentele faţă şi spate şi multe altele pentru a face noul Nissan JUKE să îţi oglindească perfect stilul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter