Actualitate

Clujeanca ucigașă care și-a omorât în chinuri îngrozitoare fiul riscă pușcăria pe viață

Tribunalul Cluj a dispus începerea judecății în cazul mamei acuzate că și-a ucis fiul, iar aceasta riscă detențiunea pe viață.

Clujeanca ucigașă care și-a omorât în chinuri îngrozitoare fiul riscă pușcăria pe viață Clujeanca ucigașă care și-a omorât în chinuri îngrozitoare fiul riscă pușcăria pe viață

Un judecător de cameră preliminară de la Tribunalul Cluj a constatat legalitatea rechizitoriului și a dispus începerea judecății în cazul mamei acuzate că și-a ucis un fiu, fiind suspectată că aplicase rele tratamente la toți cei trei copii ai ei. Soluția pe scurt:

„În baza art.346 alin.1 C.pr.pen. constată legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul nr.414/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, privind pe inculpata Alb Sonia Maria, trimisă în judecată pentru săvârşirea unei infracţiuni de violenţă în familie, prev. de art.199 alin.1 C.pen. rap. la art.189 alin.1 lit.h C.pen., cu aplicarea art.77 lit.a şi d C.pen. (victima Baciu Luca-Ionuţ), unei infracţiuni de violenţă în familie sub forma participaţiei improprii, prev. de art.199 alin.1 C.pen. rap. la art.193 alin.2 C.pen. (persoană vătămată B.L.I.), în condiţiile art.52 alin.3 C.pen., precum şi a trei infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, prev. de art.197 C.pen. (persoane vătămate B.L.I., B.D.E. şi B.C.M.), totul cu aplicarea art.38 alin.1 şi 2 C.pen., respectiv legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata A.S.M. şi fixează termen pentru data de 17.03.2020, s.31, ora 09:00, pentru când se citează inculpata si persoanele vătămate, respectiv se încunoştiinţează apărătorii aleși sau desemnați din oficiu ai acestora.”


Soluția este cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare, fiind pronunţată în şedinţa camerei de consiliu de luni, 10 februarie 2020. Articolul 189 alin.1 lit.h din Codul penal se referă la omorul săvârșit prin cruzimi și se pedepsește cu detențiune pe viață sau închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi, scrie clujust.ro.

Vă reamintim că un incident șocant s-a petrecut în iulie 2019, într-un apartament de pe strada Timișului, din cartierul Mărăști. Sonia Maria Alb, mamă a trei copii, a fost acuzată că și-ar fi bătut până la moarte fiul de 9 ani, Luca. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi început să îl bată pe copil în jurul orei 14:00 a zilei de 6 iulie 2019, după care și-a luat ceilalți fii și a plecat de acasă. Când s-a întors după câteva ore, l-a găsit pe copilul bătut fără suflare.


Ulterior, în data de 19 decembrie 2019, a început procesul mamei ucigașe. Momentan, Sonia Maria Alb este în arest preventiv. În motivarea arestării preventive dispuse în cazul femeii este descris, cu lux de amănunte, modalitatea în care aceasta l-a bătut pe bietul copil cu o coadă de mătură până când s-a rupt. De asemenea, femeia l-a pus pe fratele mai mare al lui Luca să îl calce în picioare cu ghetele de fotbal!

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! Detalii MACABRE despre ultimele clipe ale băiatului ucis! Mama a RUPT coada de mătură, fratele l-a desfigurat cu CRAMPOANELE


CITEȘTE ȘI: TERIFIANT Mama ucigașă și-a omorât copilul pe care îl abandonase la naștere. Copiii își ascundeau rănile la școală!

Ultimele Stiri
abonare newsletter