Actualitate

ÎNFIORĂTOR! Detalii MACABRE despre ultimele clipe ale băiatului ucis! Mama a RUPT coada de mătură, fratele l-a desfigurat cu CRAMPOANELE

Izbit în cap de PROPRIA MAMĂ cu o coadă de mătură care s-a rupt în două, luat la pumni și picioare cu crampoanele ghetelor de fotbal de PROPRIUL SĂU FRATE. Așa a sfârșit băiatul ucis sâmbătă, în cartierul Mărăști.

ÎNFIORĂTOR! Detalii MACABRE despre ultimele clipe ale băiatului ucis! Mama a RUPT coada de mătură, fratele l-a DESFIGURAT cu CRAMPOANELE ÎNFIORĂTOR! Detalii MACABRE despre ultimele clipe ale băiatului ucis! Mama a RUPT coada de mătură, fratele l-a DESFIGURAT cu CRAMPOANELE

Filmul evenimentelor din apartamentul în care a fost ucis băiețelul de doar 9 ani este descris în motivarea arestării preventive a mamei S.M.A.. Documentul obținut de colegii de la clujust.ro conține detalii înfiorătoare, absolut șocante, care vă pot afecta emoțional.

„(...) inculpata s-a simţit provocată, astfel că a luat o bucată de lemn, o coadă de mătură şi l-a lovit pe fiul ei, L., de două ori în zona capului. În urma celei de-a doua lovituri, aceasta fiind extrem de puternică, coada măturii s-a rupt iar cu bucata rămasă, i-a mai aplicat fiului ei o lovitură în zona umărului. După aceste lovituri aplicate de inculpată, a aruncat pe jos bucăţile de coadă de matură rupte, iar fiul ei cel mare, C. a luat o bucată de lemn, inculpata solicitându-i să îl lovească pe L., iar celuilalt fiu, D., să îl ţină pe L. pentru ca fratele lui cel mare să îl bată, astfel că D. s-a aşezat în spatele victimei şi a ţinut-o cu mâinile la spate în timp ce fratele lor C. exercita acte de violenţă cu bucata de lemn, cu mâinile şi picioarele asupra întregului corp al victimei, la nimereală”, se arată în motivare.


Agresiunea care s-a petrecut în bucătărie a durat circa 10 minute, în incintă intrând și concubinul femeii, martorul M.I.V.. La solicitarea acestuia au încetat loviturile, însă inculpata S.M.A. l-a somat să nu se bage, pentru că „sunt copiii ei”. Fiul cel mare, C. a încălțat apoi, la permisiunea mamei sale, ghetele de fotbal cu crampoane, continuând cu și mai multă bestialitate loviturile. În tot acest timp, mama a asistat fără reacție la scenele teribile, opunându-se apoi concubinului, care a sunat într-un final la 112, dar mult prea târziu, potrivit documentului prezentat de clujust.ro.

Etichete: crima marasti
abonare newsletter