Actualitate

Viteză ameţitoare la un şofer de 20 de ani! A mai fost implicat într-un ACCIDENT GRAV

Un şofer din Turda a fost înregistrat cu o viteză ameţitoare de un radar amplasat pe strada Stefan Cel Mare din Turda.

Un şofer de 20 de ani a fost înregistrat cu o viteză ameţitoare pe raza municipiului Turda seara zilei de 27 ianuarie. Conducătorul auto a depăşit limita legală cu 72 km/h, iar în trecut a mai fost implicat într-un accident grav.

"La data de 27 ianuarie anul curent, în jurul orei 22.50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul Rutier, au depistat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stefan cel Mare, din municipiul Turda, fiind înregistrat cu aparatul radar având viteza de 122 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h.


În anul 2016, tânărul în cauză a fost victima unui grav accident de circulație produs pe raza județului Cluj, pe fondul vitezei excesive, acesta fiind atunci pasager în autovehiculul implicat în eveniment.

Conducătorul autovehiculului a fost sancționat contravențional de polițiști, acestuia fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.", a transmis IPJ Cluj.

Etichete: turda accident grav
Ultimele Stiri
abonare newsletter