Actualitate

Urmărire NEBUNĂ sfârșită cu FOCURI de ARMĂ! Mașini de poliție avariate, cursă în tot Clujul

A fost panică, duminică după-masă, pe străzile din Cluj-Napoca! Mai multe echipaje de poliție au gonit pe urmele unui şofer cu BMW, băut.

Urmărire NEBUNĂ sfârșită cu FOCURI de ARMĂ! Mașini de poliție avariate, cursă în tot Clujul, sursă foto: IPJ Cluj

Conform primelor informații furnizate de IPJ Cluj, la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că, pe raza cartierului Bună Ziua, din Cluj-Napoca, un participant la trafic conduce haotic.

Au fost anunțate toate echipajele de pe raza municipiului Cluj-Napoca, respectivul conducător auto fiind ulterior oprit de către polițiști. Șoferul este un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Apahida, județul Cluj.


Cel în cauză nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor, avariind două autospeciale ale poliției dispuse în vederea unui blocaj în trafic al respectivului autoturism, dar și alte două autovehicule civile.

Șoferul teribilist, oprit cu arma!

S-a făcut uz de armă de către un polițist aflat în misiune în plan vertical și asupra autovehiculului urmărit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tânărul de 29 de ani, un BMW negru, cu numere de Suceava, a derapat, ieșind de pe partea carosabilă.


Ulterior, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool în aerul pur expirat. La momentul opririi, bărbatul se afla singur în mașină, spun polițiștii clujeni.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul din Apahida nu deține permis de conducere. Din fericire însă, nu s-au înregistrat victime omenești.


CITEȘTE ȘI: Panică pe străzile din Cluj! Mai multe echipaje de poliție, pe urmele unui şofer cu BMW

Ultimele Stiri
abonare newsletter