Actualitate

Doliu la Apahida. Fostul primar al comunei, longevivul Ionel Fărcaș, a trecut la cele veșnice

Ionel Fărcaș, fostul primar al comunei Apahida, a decedat, miercuri dimineață.

Doliu la Apahida. Fostul primar al comunei, longevivul Ionel Fărcaș, a trecut la cele veșnice Doliu la Apahida. Fostul primar al comunei, longevivul Ionel Fărcaș, a trecut la cele veșnice

Edil preț de 38 de ani al comunei Apahida, având mandate de primar atât în regimul comunist, cât și după Revoluție, Ionel Fărcaș a contribuit la dezvoltarea localității, implementând de-a lungul anilor numeroase proiecte care au îmbunătățit considerabil viața localnicilor.

Ionel Fărcaș a candidat pentru ultima oară la funcția de primar în 2012, atunci când a fost învins de viceprimarul la acea vreme, actualul edil Grigore Fati. Ulterior, Ionel Fărcaș s-a retras din politică, renunțând să mai candideze și la alegerile locale din 2016, vârsta înaintată și problemele de sănătate spunându-și cuvântul.


De altfel, Ionel Fărcaș a fost unul dintre cei mai longevivi primari din toată România, scrie apahida.ro. El fusese căsătorit și a avut un fiu. Ceremonia de înmormântare va avea loc, cel mai probabil, vineri, 10 ianuarie. Dumnezeu să-l odihnească!

Ultimele Stiri
abonare newsletter