Actualitate

A curs cu sancțiuni în Cluj! Peste 880 de amenzi, sute de permise reținute pentru viteză

Poliţiștii clujeni au acționat pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului sau cuviteză excesivă.

A curs cu amenzi în Cluj! Peste 880 de sancțiuni, sute de permise reținute pentru viteză A curs cu amenzi în Cluj! Peste 880 de sancțiuni, sute de permise reținute pentru viteză

Potrivit IPJ Cluj, poliţiştii rutieri și cei de ordine publică au verificat conducătorii auto și au constatat peste 800 de contravenții. De asemenea, au fost constatate 13 infracțiuni privind conducerea pe drumurile publice.

Astfel, în perioada 31 decembrie – 7 ianuarie, polițiștii rutieri și cei de ordine publică din întreg județul Cluj au acționat, sub coordonarea Serviciului Rutier, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool sau a vitezei excesive.


Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 887 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 121 de permise de conducere. Dintre acestea, 348 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.

De asemenea, 64 de conducători auto au rămas fără permis de conduceredupă ce au fost depistați depășind limita legală cu mai mult de 50 km/h. Au fost efectuate și 874 de testări cu aparatul alcooltest, fiind sancționați 8 conducători auto pentru conducere sub influența alcoolului. Acestora le-au fost reținute și permisele de conducere.

abonare newsletter