Actualitate

50 de copii și tineri dependenți de dializă din România se vor bucura de tabăra „Lumina de Acasă” . Emanuel Ungureanu: „încercăm să respirăm cu grijă și față de cei nevoiași”

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a reușit să strângă 1 miliard de lei în Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru, bani proveniți de la donatorii inimoși.

Cu ocazia sărbătorilor și cu ajutorul deputatului USR, Emanuel Ungureanu, 50 de copii și tineri dependenți de dializă din România vor primi masă și casă bună la Hotel Univers T în tabără Lumina de Acasă- In Memoriam Mircea Șufariu un tânăr cu insuficiență renală cronică care s-a stins prea devreme.

„Vine Sărbătoarea Nașterii Domnului, zile mai liniștite, ne strângem alături de cei dragi și încercăm să respirăm cu grijă și față de cei nevoiași așa cum TREBUIE să facem în fiecare zi din fiecare lună din an.


Și la sfârșitul acestui an, cu sprijinul unor oameni extraordinari, în perioada 29 decembrie- 5 ianuarie, 50 de copii și tineri dependenți de dializă din România vor primi masă și casă bună la Hotel Univers T în tabără Lumina de Acasă- In Memoriam Mircea Șufariu un tânăr cu insuficiență renală cronică care s-a stins prea devreme.


Vreau să le mulțumesc frumos tuturor sponsorilor care au contribuit de-a lungul acestui an la picăturile de fericire pentru acești suferinzi. În ultimele 14 zile am reușit să strâng 1 miliard de lei în Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru de care mă ocup ca voluntar, bani proveniți de la donatori inimoși, persoane fizice sau juridice! Le voi menționa în această seară numele tuturor în mai multe postări succesive!

Vreau să îi mulțumesc fiicei mele Sofia, profesorilor de canto, Carmen și Șerban Băcilă pentru munca depusă în realizarea CD-ului " Vis de iarnă" creat special pentru a obține fonduri pentru copiii dependenți de dializă din România.


Apreciez efortul copilașilor: Alessia, Asztrid, Lara și Sofia Mărginean în realizarea acestui clip filmat de Tudor Chiș.

Până acum din vânzarea acestui CD, Sofia a obținut 4000 de lei care au intrat în contul asociației.


Sofiei și vouă vă mulțumesc frumos pentru bunătate!

Să fim și în ianuarie buni, nu doar de Crăciun.


Sărbători fericite tuturor”, transmite Emanuel Ungureanu.

Oamenii inimoși care vor să susțină copiii dependenți de dializă din România o pot face în contul Asociației pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru RO45BTRL01301205F94787XX , la Banca Transilvania.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter