Actualitate

Noul prefect, Mircea Abrudean, a depus jurământul

Noul prefect de Cluj, Mircea Abrudean, a depus duminică seară jurământul în funcție în cadrul unei ceremonii la care au participat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și cel al Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Foto: Eugen Olariu Foto: Eugen Olariu

„Odată cu numirea în această funcție îmi asum o mare responsabilitate, în primul rând, față de cetățenii județului Cluj. În acest sens, consider că prefectul trebuie să fie, în egală măsură, reprezentantul Guvernului în teritoriu, dar și al cetățenilor județului în relația cu Guvernul. Ca priorități ale mandatului meu, îmi doresc ca Instituția Prefectului să devină un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile publice din județ și un partener activ al administrațiilor locale” a spus prefectul Mircea Abrudean în mesajul adresat celor prezenți la eveniment.

El a cerut colaborare din partea serviciilor deconcentrate și administrațiilor publice colaborare și deschidere. La ceremonia de instalare au fost prezenți parlamentari, primari, șefi de servicii deconcentrate.

abonare newsletter