Actualitate

ACCIDENT GRAV în Cornești! A fost solicitat un ELICOPTER SMURD. FOTO + VIDEO

Un accident deosebit de grav a avut loc, luni dimineață, în localitatea clujeană Cornești, comuna Mihai Viteazu.

UPDATE 12:25

Din nefericire, un bărbat și o femeie, care se pare că era însărcinată, au pierit în urma cumplitului accident.

UPDATE 11:30

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 47 de ani, din Aiud, jud. Alba, în timp ce conducea un ansamblu cap tractor + semiremorcă, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în jud. Alba.


Conform primelor informații, bărbatul de 47 de ani ar fi pătruns pe sensul opus pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers. În urma impactului, a rezultat rănirea a patru persoane din autoturism, două în stare foarte gravă, doi răniți ușor.

UPDATE 11:15

„DN 75 este blocat momentan, se circulă prin stația de alimentare din zonă, alternativ”, transmit reprezentanții IPJ Cluj. Între timp, a sosit și elicopterul SMURD, care sprijină echipajele medicale prezente la locul evenimentului pentru manevrele de resuscitare. Încă se aplică manevre de resuscitare pentru două persoane aflate în stop cardio-respirator.


ȘTIREA INIȚIALĂ

„Accident rutier în Cornești, comuna Mihai Viteazu, pe DN 75, între un camion și un autoturism. Două victime în stare gravă, fiind solicitat un elicopter SMURD”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj. Mai multe echipaje de salvare, printre care și elicopterul SMURD au intervenit la fața locului.

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și un elicopter SMURD intervin pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui grav accident rutier, produs pe raza localității Cornești (com. Mihai Viteazul), în jurul orei 10:10. Pompierii au intervenit pentru a descarcera o persoană dintr-un autoturism avariat și pentru a sprijini manevrele de resuscitare pentru două persoane”, a transmis ISU Cluj.

abonare newsletter