Actualitate

Incendiu puternic la Cășeiu, o bătrânică eroină a suferit arsuri în timp ce își salva vietățile

Două autospeciale pentru stins incendii au intervenit, miercuri seara, pentru a stinge flăcările care au cuprins o anexă gospodărească din localitatea clujeană Cășeiu.

Incendiu puternic la Cășeiu, o bătrânică eroină a suferit arsuri în timp ce-și salva vietățile, sursă foto: ISU Cluj Incendiu puternic la Cășeiu, o bătrânică eroină a suferit arsuri în timp ce-și salva vietățile, sursă foto: ISU Cluj

Potrivit ISU Cluj, pompierii au fost alertați în jurul orei 17:10, iar în momentul sosirii la locul incendiului anexa era cuprinsă în totalitate de flăcări și exista pericolul de a se extinde la casa de locuit, la o distanță de doar circa 5-6m. Salvatorii au reușit să țină sub control flăcările, anihilând ulterior și focarele de fân.

Până la sosirea pompierilor, a fost evacuată o vacă din anexă, în timp ce mai multe animale, printre care găini și porci, au fost salvate de pompieri. O femeie în vârstă a fost consultată de un echipaj SMURD și a fost transportată la spital cu arsuri ușoare la nivelul mâinilor și escoriații la nivelul capului. Aceasta încercase să salveze tot ce se putea din anexa cuprinsă de flăcări, reușind anterior să scoată vaca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter