Actualitate

Un microbuz plin de călători s-a răsturnat. Cel puțin 8 oameni au fost răniți

Un microbuz cu 16 călători s-a răsturnat joi dimineață în localitatea Căianu din județul Cluj, după ce șoferul nu a adaptat viteza la drumul ud. Opt persoane au ajuns la spital.

Potrivit Poliției Cluj, accidentului s-a produs din de dimineață, când un bărbat de 33 de ani din județul Mureș, în timp ce conducea un microbuz pe DN 16, nu a adaptat viteza, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe drum ud, a pierdut controlul.

„La data de 7 noiembrie, în jurul orei 5.40 un bărbat de 33 din localitatea Bărboți  județul Mureș, a condus o autoutilitară pe DN 16 spre Apahida ajuns la km 10 + 850 nu a adaptat viteza la condițiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la stânga și carosabil ud, a pierdut controlul microbuzului, a parasit partea carosabilă după care s-a răsturnat pe terenul viran aferent sensului de mers descendent, spre localitatea Apahida”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Din primele informații, în momentul accidentului în microbuz se aflau 16 persoane și au fost transportate la UPU si Ortopedie un număr de 8 persoane, rănite ușor. Persoanele aflate în microbuz, după accident, au ieșit singure fara ajutor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter