Actualitate

Îngerașul unei avocate din Cluj are nevoie de sprijin după ce a suferit un accident nefericit

Fetița unei avocate din Cluj a suferit un accident nefericit, fiind lovită în cap cu o piatră aruncată de un alt copil, în joacă.

Îngerașul unei avocate din Cluj are nevoie de sprijin după ce a suferit un accident nefericit, sursă foto: clujust.ro Îngerașul unei avocate din Cluj are nevoie de sprijin după ce a suferit un accident nefericit, sursă foto: clujust.ro

Acum, după ce Anastasia a stat cinci zile în comă, familia are nevoie de sprijin pentru tratamentele recomandate fetiței să-și revină. Medicamentele nu se găsesc la noi în țară, iar recuperarea este costisitoare. Părinții fetiței speră însă din tot sufletul că vor primi ajutor, astfel încât să o revadă pe Anastasia din nou cu zâmbetul inocent de copil pe buze.

„Bună tuturor! Fetița colegei noastre, Manuela Gheorghiu, a suferit un accident (o piatră aruncată în cap de un copil mai mare) și a stat 5 zile în comă. În momentul de față, este la Terapie Intensivă, a fost dezintubată, dar într-o stare extrem de proastă. Nu mai vorbește și nu reacționează la niciun stimul. I-au fost recomandate tratamente de recuperare neurologică care, din păcate, nu se pot face în Cluj, precum și medicamente care se găsesc doar în străinătate! Dacă sunteți dispuși să ajutăm, fiecare cu cât poate... Mulțumesc pentru înțelegere!”, este apelul lansat pe grupul de Facebook al Baroului Cluj.


„Starea Anastasiei se îmbunătățește fiziologic, începe să înghită, coordonează mai bine mâna și piciorul stâng, partea dreaptă mișcă mai puțin, dar nu este conștientă, privirea este încețoșată și în gol. Așteptăm o îmbunătățire a stării în secția ATI la Pediatrie Cluj, iar în funcție de evoluție și la recomandarea doctorilor, vom urma un program de recuperare neurologică. Încă o dată mulțumim celor care empatizează și se gândesc la micuța Anastasia. Doamne, ajută!”, se arată într-un mesaj al tatălui fetiței.

Mai multe detalii despre acest caz, precum și date de contact puteți afla pe clujust.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter