Actualitate

Un veteran al trupelor speciale din Alba s-a stins răpus de boală pe un pat de spital din Cluj

Mihai Ioan Moțica, polițist din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS) – IPJ Alba, a decedat, la Cluj-Napoca, în urma unei boli subite și necruțătoare, la vârsta de doar 44 de ani.

Mihai Ioan Moțica era unul dintre veteranii SIAS, colegii considerându-l unul dintre cei mai buni polițiști din cadrul IPJ Alba. Acesta s-a luptat pentru viața sa pe un pat de spital din Cluj-Napoca, având nevoie urgentă de transfuzie de sânge după o intervenție chirurgicală extrem de complicată.

Deși era unul dintre „mascații” – „băieții buni” care intervin în cele mai periculoase situații, Mihai a fost răpus de o boală cruntă, după ce în ultimele zile s-a simțit tot mai rău, fiind transferat de la spitalul din Alba Iulia la Cluj-Napoca. „Din păcate, colegul nostru a decedat. Mulțumim celor care au donat! Suntem alături de familia îndurerată!”, a transmis Poliția Română.


„Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest dac cu stindardul de luptă dacic pe drapel. «Lupii nu își vor trăda niciodată haita, teritoriul și țara». Îmi pare extrem de rău atunci când pleacă unul dintre noi, un luptător! Condoleanțe familiei îndurerate și sincere regrete celor de la SIAS din cadrul IPJ Alba, pentru pierderea colegului lor drag și apreciat, Mihai Ioan Moțica, decedat la Cluj în urma unei boli subite și necruțătoare, la vârsta de doar 44 de ani!”, se arată într-un mesaj de condoleanțe.

Etichete: ipj alba
Ultimele Stiri
abonare newsletter