Actualitate

Boc, scos din sărite la parking-ul de la Sala Polivalentă. S-a pozat apoi cu Night King și a întrebat de Arya Stark din Game of Thrones :)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a avut parte de un moment neplăcut, sâmbăta trecută, la Sala Polivalentă.

Boc, scos din sărite la Sala Polivalentă. S-a pozat apoi cu Night King și a întrebat de Arya din Game of Thrones :), sursă foto: Facebook Emil Boc Boc, scos din sărite la Sala Polivalentă. S-a pozat apoi cu Night King și a întrebat de Arya din Game of Thrones :), sursă foto: Facebook Emil Boc

Edilul a povestit, în cadrul unei emisiuni radio, că a fost enervat de timpul de așteptare petrecut la parkingul Sălii Polivalente. Boc susține că a așteptat minute bune în coloana de mașini, neștiind motivul pentru care niciun șofer nu avansează. A aflat într-un târziu ce a provocat aglomerația de la intrarea în parking, iar apoi a dat imediat dispoziții ca problema să fie rezolvată.

„M-am dus cu mașina să ajung la eveniment, de obicei o las la Primărie și merg pe jos, dar mă grăbeam, mă gândeam să las mașina la Sala Polivalentă, știam că e deschisă (n.red. parcarea). Ajung, văd o coadă de vreo 5-7 mașini, asta la intrare. Văd că nu mișcă nimic, stau 5 minute, nu mișcă nimic. După 15 minute, îmi pun și eu întrebarea: «domnule, ce se întâmplă?». Păi, e plină parcarea, pe măsură ce iese o mașină, intră alta”, a mărturisit Emil Boc.


„Am zis «oameni buni, nu aveți un loc unde să vadă cetățeanul că e plină parcarea și să nu stea la coadă?» Știți unde e afișajul? La intrarea în parking, jos, eu nu văd ce scrie acolo! Vezi doar dacă ești primul, dacă nu ajungi la barieră, nu vezi. Am spus «mă, care e marea problemă să puneți și voi un panou cum este peste tot în oraș», să vezi câte locuri de parcare libere există?”, s-a întrebat primarul.

Boc a declarat că directorul Sălii Polivalente (BT Arena), Ionuț Rusu a fost „foarte receptiv”, iar în cel mult două săptămâni va fi instalat un indicator similar cu cele amplasate la celelalte parkinguri din oraș. „Este un lucru mărunt, dar care enervează cetățeanul. Nu știam de ce Dumnezeu se așteaptă atât, credeam că e bariera blocată, stricată!”, a precizat edilul.


Evenimentul la care a participat Emil Boc a fost Transylvania Comic Con, prilej cu care sute de clujeni s-au putut întâlni cu actori din filme sau seriale faimoase precum Urzeala Tronurilor, Vikingii sau Pirații din Caraibe. De altfel, primarul s-a ales cu mai multe poze cu actorii invitați, printre care și slovacul Vladimir Furdik, cel care a dat viață personajului Night King din Game of Thrones. „Mi-am făcut și eu o poză cu Night King din Game of Thrones, am întrebat dacă era și Arya e pe acolo, dar nu era!”, a povestit Emil Boc.

abonare newsletter