Actualitate

Sfârșit îngrozitor pentru o bătrână de 80 de ani din județul Cluj. A ars de vie pe câmp

O bătrână de 80 de ani a murit, marți după amiaza, după ce a fost cuprinsă de flăcări scăpate de sub control. Femeia ar fi aprins vegetația de pe terenul său pentru a-l curăța și a fost surprinsă de flăcări, survenind decesul acesteia.

“O autospecială pentru stins incendii din Detașamentul Dej și un echipaj SAJ au fost solicitate, în jurul orei 15.00, pentru interveni în cazul unui incendiu de vegetație uscată care se manifestată în apropiere de localitatea Sâmboieni. În apelul de urgență a fost precizat faptul că o femeie în vârstă de circa 80 de ani a fost surprinsă de flăcările scăpate de sub control. Echipajul medical, ajuns de urgență la locul evenimentului, a constat decesul femeii. Forțele care intervin pentru stingerea flăcărilor au fost suplimentate cu încă un echipaj de pompieri și unui echipaj al serviciului voluntar pentru situații de  urgență din comună”, transmite ISU Cluj.

În aceste momente se intervine pentru limitarea și stingerea focarelor ce au cuprins vegetația uscată.


"Am fost sesizați cu privire la producerea unui incident în extravilanul localității Sâmboieni, comuna Sânmărtin, incident în urma căruia o femeie a decedat. Conform primelor informații, o femeie în vârstă de 80 de ani ar fi aprins vegetația de pe terenul său pentru a-l curăța, context în care  flăcările ar fi surprins-o, survenind decesul acesteia. Cercetarea la fața locului este în curs”, transmite IPJ Cluj.

abonare newsletter