Actualitate

Locomotiva trenului care circulă pe ruta Cluj-Viena a luat foc

În această dimineață, locomotiva trenului care circulă pe ruta Cluj-Viena a luat foc imediat ce a ieșit din gară, iar pompierii au fost nevoiți să intervină.

Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață în cazul unei locomotive în flăcări. În jurul orei 7:40, două autospeciale și un echipaj SMURD au fost solicitate în zona Tăietura Turcului pentru a stinge un incendiu. Din primele informații, se pare că este vorba despre ruta Cluj-Napoca-Viena.

„Călătorii au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de către regia de transport feroviar.
Pompierii sosiți de urgență la locul incendiului au putu interveni pentru stingerea incendiului numai după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport.
Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar flăcările au fost stinse în aceste momente de către pompieri”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Etichete: locomotiva incendiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter