Actualitate

Autobuzele speciale pentru transportul elevilor din Florești, „un vis devenit realitate”

Începând de marți, 1 octombrie, elevii claselor 0-4 de la Școala Cetatea Fetei ANL din Florești beneficiază de transport gratuit special.

Primarul comunei Florești, Horia Șulea a publicat orarele și traseele celor șase autobuze speciale destinate transportului de elevi. La traseul 2, dând curs unor solicitări, s-a efectuat deja o modificare, în sensul introducerii unei noi stații, pe str. Tăuțului (la intersecția cu str. Subcetate). De asemenea, mici modificări a suferit și traseul 1 al transportului gratuit tur-retur, subvenționat de Primăria Florești.

„Elevii vor fi însoțiți și supravegheați de un polițist local. În primele două săptămâni, în autobuze se va mai afla un angajat al Primăriei. Pentru ca cei mici să aibă un transport familiar, învățătoarele de la școală vor avea acces în autobuze. În afara acestor persoane nimeni nu va mai avea acces în autobuze”, a precizat Horia Șulea.


Stațiile care nu sunt comune cu cele ale Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca sunt temporare și exclusiv pentru transportul elevilor, anunță Șulea. De asemenea, primarul din Florești a dat asigurări că se va mai ajusta poziționarea lor după prima săptămână, iar când vor fi definitivate stațiile, se va trece la marcarea lor și la montarea indicatoarelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter