Actualitate

Accident cu două victime în județul Cluj. O femeie a rămas blocată într-o mașină

Două persoane au fost rănite luni după amiaza într-un accident de circulație care a avut loc pe raza localității Sucutard.

“O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe raza localității Sucutard, în jurul orei 14.50. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și o persoană blocată într-unul dintre acestea. Pompierii au acționat pentru a debloca portiera și pentru a extrage femeia de 51 de ani din autoturism folosind echipamentele speciale, având în vedere că acuza dureri în zona coloanei cervicale. Aceasta este conștientă și primește primul ajutor calificat de la echipajul SMURD în vederea transportului la spital cu suspiciuni de leziuni la nivelul coloanei cervicale”, transmite ISU Cluj.

Accidentul a avut loc pe drumul județean 109C, pe raza comunei Geaca, localitatea Sucutard.


Conform primelor verificări, o femeie în vârstă de 51 de ani, din Gherla, în timp ce circula cu un autovehicul pe un drum local din Sucutard a pătruns pe drumul județean fără a se asigura corespunzător, intrând astfel în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani, din Gherla.

În urma accidentului, au fost rănite doua femei, conducătoarea auto și o femeie de 35 de ani, din Gherla, pasageră în același autoturism.


Femeia vinovată de producerea accidentului nu consumase alcool.

Ultimele Stiri
abonare newsletter