Actualitate

S-a închis și zona de food court din Iulius Mall

După incidentele din VIVO, conducerea Iulius Mall a luat decizia de a întrerupe activitatea restaurantelor din zona food court.

sursa foto Sergiu Raul

“Iulius Mall, împreună cu operatorii de restaurante din food court, a luat decizia de a demara operațiuni preventive și suplimentare de igienizare, dezinfectare și dezinsecție. Totodată, a demarat o procedură de verificare a procesului tehnologic de preparare a alimentelor în restaurantele din food court. Astfel, întrucât testele pot fi realizate doar în timpul programului, locațiile din food court și-au întrerupt temporar activitatea pe partea de preparare a alimentelor”, transmite conducerea mall-ului din Gheorgheni.

“Iulius Mall Cluj își îndeplinește toate obligațiile, realizând operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu o frecvență sporită, mai exact, de două ori pe lună în zona de food court, incluzând spațiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate și alte spații comune. De asemenea, operatorii realizează lucrări individuale de dezinsecție ori de câte ori consideră necesar, suplimentar față de intervalele prevăzute de lege. Zilnic, după finalizarea programului, în zona food court se efectuează operațiuni complete de curățenie și degresare, atât în spațiile închiriate, cât și pe cele comune. Administrația Iulius Mall Cluj verifică periodic locațiile de alimentație publică, iar dacă sunt identificate vulnerabilități, activitatea acestora este sistată temporar, până la remedierea aspectelor sesizate. Susținem activitatea autorităților competente de a verifica unitățile de alimentație publică și vom da curs tuturor acțiunilor în acest sens, pentru a ne asigura că menținem standardele înalte ale serviciilor oferite publicului”, mai spune conducerea Iulius Mall.

Ultimele Stiri
abonare newsletter