Actualitate

După târgul de haine din Sala Sporturilor, i se cere demisia lui Chifor: „De ce trebuie umilită Universitatea Cluj și în această privință?”

Proaspăt uns la șefia PSD Cluj, Liviu Alexa lansează săgeți în toate direcțiile. Noua țintă: Ovidiu Chifor, șeful Direcției Județene de Sport și Tineret Cluj, căruia îi cere demisia.

După târgul de haine din Sala Sporturilor, i se cere demisia lui Ovidiu Chifor: „De ce trebuie să fie umilită Universitatea Cluj și în această privință?” După târgul de haine din Sala Sporturilor, i se cere demisia lui Ovidiu Chifor: „De ce trebuie să fie umilită Universitatea Cluj și în această privință?”

„Pentru incompetența crasă de care dă dovadă, solicit public demisia lui Ovidiu Chifor din fruntea Direcției Județene de Sport și Tineret Cluj, pus de Remus Lăpușan acolo cu mare greu, dacă va aduceți aminte după ce a ratat cu brio de mai multe ori un concurs pe post pregătit doar pentru el și unde a candidat singur. Să candidezi singur la un concurs aranjat și să ratezi spune ceva despre tine”, se arată într-un mesaj al lui Liviu Alexa.

Noul președinte al PSD Cluj susține că Ovidiu Chifor și-a depășit cu mult „condiția de lăcătuș mecanic”, însă este timpul să plece. Alexa susține că Direcția pe care o conduce momentan Chifor are nevoie de un om din sport – „un om recunoscut de comunitatea sportivă”, un om cu idei moderne, cu educație, care să dezvolte programe. Mai departe, liderul social-democraților clujeni afirmă că Ovidiu Chifor „nu a fost în stare să facă nimic” pentru tineretul clujean și pentru dezvoltarea sportului de masă în Cluj-Napoca.


„A fost în stare să își ia salariul și să se ocupe să umple la cazare cu pilele sale căminul de pe strada Nicolae Cristea sau să dea panotajul de publicitate outdoor unei firme de casă. Însă capacul l-a pus transformarea Sălii Sporturilor «Horia Demian» în consignație și butic de haine. Săptămâna trecută, echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost alungată din Horia Demian pentru că Chifor a închiriat sala unor buticari. Sala Sporturilor e a sportului, nu a șmenurilor”, este de părere Liviu Alexa.

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost obligată să dispute partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, scor 23-24, considerată pe teren propriu, la Turda, în condițiile în care Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit un târg de haine. „Și așa echipele de baschet, handbal și volei ale lui «U» sunt oropsite de managementul precar al lui Ovidiu Vasu, de ce trebuie să fie umilită Universitatea Cluj și în această privință?”, se întreabă Alexa, înțepându-l și pe președintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter