Actualitate

Clujenii vor putea da note angajaților primăriei: „Vrem să implementăm acest sistem pentru a vedea unde sunt probleme”

Emil Boc, primarul Clujului, a fost recent într-o vizită în Boston, Statele Unite ale Americii, și a venit cu o idee revoluționară prin care își dorește să crească nivelul angajaților din primărie.

Edilul a fost impresionat de un sistem de notare a angajaților, calificativele fiind acordate de cetățeni în funcție de modul în care angajații își fac treaba. Boc speră că prin introducerea noului sistem de notare să identifice mult mai rapid problemele și nemulțumirile cetățenilor în relația cu Primăria Cluj-Napoca.

Primarul nu a spus când ar putea să fie implementat sistemul de notare, dar este așteptat ca în următoarea perioadă să fie începute primele demersuri.


„Am învățat din vizita în Boston cum poți pregăti un program prin care să dai note. Ei numesc acest program sistem de notare și cuantificare a fiecărui departament din primărie în timp real și sistem de satisfacție a cetățenilor față de primărie. Cetățenii vor da note și primarul poate vedea în orice moment nivelul de satisfacție a cetățenilor față de diverse structuri și departamente din cadrul primăriei. E un sistem foarte bine pus la punct și putem vedea în orice moment unde merg lucrurile bine și unde nu merg. Acest sistem de rating mi se pare extrem de util și poate fi implementat și la noi. ”, a declarat Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter