Actualitate

Mai mulţi hoţi de motorină au fost prinşi de poliţişti în timp ce furau dintr-un TIR în Căpuşu Mare! Agenţii caută un minor care a reuşit să fugă. FOTO

Poliţiştii din Huedin au prins mai mulţi hoţi de motorină în timp ce acţionau pe raza localităţii Căpuşu Mare.

"La data de 14 septembrie anul curent,  în jurul orei 01.20, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au surprins mai multe persoane pe D.N.1 E60 pe raza localității Căpusu Mare, judeţul Cluj, în timp ce încercau să sustragă motorină din rezervorul unui TIR parcat.


La vederea polițiștilor, persoanele au fugit, la fața locului fiind identificat un bărbat de 22 de ani din comuna Sânpaul, județul Cluj, care era conducătorul unui autoturism cu care persoanele respective se deplasau. În autoturism poliţişti au identificat 12 canistre din plastic cu o capacitate de 25 de litri fiecare, 2 furtune de 10 m fiecare, 1 furtun de 4,5 m, o șurubelniță și 1 levier de 80 de cm.



În urma activităților desfășurate de către polițiști, au fost identificate, pe raza localității Căpușu Mare doi dintre bărbații care inițial au fugit. Aceștia sunt în vârstă de 18 și respectiv 20 de ani şi sunt din Comuna Sânpaul, respectiv Mica, judeţul Cluj. Alţi doi bărbați au fost identificați şi sunt căutați de polițiștii în vederea audierii. Aceștia au vârsta de 58 și respectiv 16 ani fiind din comuna Sânpaul și respectiv Mica.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.", transmite IPJ Cluj.

Etichete: capusu mare tir
abonare newsletter