Actualitate

Copiii clujeni din familii defavorizate primesc rechizite gratuite

În zilele care urmează, clujenii care nu au o situație materială foarte bună, pot să primească pentru copiii lor, gratuit, din partea Primăriei Cluj-Napoca, ghiozdane echipate.

Municipalitatea clujeană acordă 450 de ghiozdane și seturi de rechizite elevilor aflați în evidențele Direcției de Asistență Socială și Medicală a Primăriei Cluj-Napoca.

Programul se desfășoară anual și vine în sprijinul copiilor care provin din familii cu venituri reduse sau care au o situație familială de excepție, pentru a le asigura condiții decente în procesul de educație.


Din cele 450 de ghiozdane cu rechizite achiziționate de Primăria Cluj-Napoca, 100 de ghiozdane sunt echipate pentru copii de clasa 0 și 1, iar 350 sunt adaptate pentru elevi din clasele a II-a până la a XII-a.

„Primăria Cluj-Napoca va continua programele pentru susținerea educației, atât prin continuarea investițiilor la nivel de infrastructură școlară, cât și prin politici publice și proiecte dedicate încurajării elevilor să se dezvolte pe toate planurile”, a transmis Municipalitatea,


Distribuirea ghiozdanelor pentru noul an școlar a început luni, 26 august, la sediul Direcției de Asistență Socială și Medicală de pe strada Venus, după următorul program:

Luni, marţi, miercuri: între orele 08:30 -15:30;
Joi între orele 08:30 – 17:00;
Vineri între orele 08:30 – 14:00.


Valoarea totală a rechizitelor achiziționate pentru anul 2019 este de 34.466,50 lei (fără TVA).

Ultimele Stiri
abonare newsletter