Actualitate

Nasra: „DJ 150 este un cimitir auto! Cine răspunde domnule Tişe pentru dezastru?” VIDEO

Deputatul PSD Horia Nasra îl atenționează pe președintele Consiliului Județean Cluj cu privire la un drum care este atât de distrut, încât poate să fie numit „locul unde mașinile merg să moară”.

„Înţeleg că cei de la Consiliul Judeţean Cluj sunt impotenţi administrativ: în 2016, 2017, 2018 şi 2019 au promis reabilitarea drumului şi au demonstrat că nu au cuvânt, doar vorbe goale, doar promisiuni electorale deşarte, însă stimaţi clujeni, în două-trei luni drumul va ajunge impracticabil! Gropile se măresc lunar, măcar veşnicul cârpit să-l facă dar nici asta nu se întâmplă! Domnule Alin Tişe, chiar nu vă mai interesează deloc ce se întâmplă în judeţ? Domnilor consilieri judeţeni, dumneavoastră în şedinţe chiar nu discutaţi aceste probleme? Chiar nu sunteţi interesaţi de situaţia drumurilor judeţene?” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Consiliului Județean Cluj anunța în aprilie 2018 că pe drumul judeţean DJ 150, Viişoara – Frata – Crişeni – Mociu, au fost demarate lucrări de întreţinere curentă şi periodică. Este vizat un sector de drum în lungime de aproximativ 40 de kilometri.


„Importanţa acestor lucrări pe care le executăm pe sectorul de drum Câmpia Turzii – Viişoara – Frata – Mociu este dată de faptul că acesta tranzitează o zonă vastă a judeţului şi asigură o legătură directă între drumurile naţionale DN 16, pe direcţia Mociu şi DN 15 pe direcţia Câmpia Turzii” a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, la acea perioadă.

Drumul însă este aproape impracticabil.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter