Actualitate

Drumul județean „distrugător de mașini”, un coșmar pentru clujenii din Apahida și Cojocna!

Drumul județean DJ 161A este într-o stare execrabilă, dezvăluie deputatul PSD Horia Nasra.

Drumul județean „distrugător de mașini”, un coșmar pentru clujenii din Apahida și Cojocna! Drumul județean „distrugător de mașini”, un coșmar pentru clujenii din Apahida și Cojocna!

Drumul județean DJ 161A, care tranzitează localitățile clujene Apahida, Cojocna, Iuriu de Câmpie și Ceanu Mare este într-o stare deplorabilă, susține liderul PSD Cluj, care amintește de faptul că autorităţile judeţene, prin vocea președintelui Alin Tişe, au promis anual modernizarea acestui drum, însă în realitate, în multe zone, drumul este „ciuruit de gropi din metru în metru”.

„În iulie 2017, executivul judeţului se lăuda cu modernizarea acestuia, într-un lot de alte 23 de drumuri judeţene, apoi în 2018, cei de la Consiliul Judeţean Cluj au anunţat, la capitolul lucrări de întreținere, plombări, burduşiri pe DJ 161A Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie, dar şi lucrări de modernizare, reabilitare pe DJ 161A Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare – DJ 150”, se arată într-un comunicat remis de președintele PSD Cluj.


Cu toate acestea, în 2019, DJ 161A a rămas la fel de „ciuruit” ca în anii trecuţi, iar clujenii care locuiesc în zonă s-au abonat la service-urile auto pentru defecţiunile provocate de starea carosabilului. „Cine răspunde pentru această bătaie de joc? Oare liderii PNL de la centru nu-l atenţionează pe Alin Tişe pentru starea deplorabilă a drumurilor judeţene?” se întreabă Horia Nasra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter