Actualitate

Spectacole de teatru pentru clujeni cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca

Trei spectacole ale Teatrului Maghiar de Stat vor putea fi vizionate cu prilejul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca.

Spectacole de teatru pentru clujeni cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca Spectacole de teatru pentru clujeni cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca

Continuând tradiția anilor trecuți, Teatrul Maghiar de Stat Cluj va fi prezent și anul acesta în cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, eveniment aflat la cea de-a 10-a ediție. Astfel, Teatrul Maghiar va juca trei spectacole și va organiza o serată literară cu poetul Balla Zsófia.

Luni, 19 august, ora 18:00, va avea loc serata literară Ady Endre „...atârn pe această aspră cornişă a vieţii...”, cu Bogdán Zsolt.


Marți, 20 august, ora 17:00, în Sala Studio a Teatrului, va avea loc reprezentația „Nora” de Henrik Ibsen, în regia lui Nagy Botond.

Miercuri, 21 august, ora 19:00, în Sala Mare, este programat spectacolul „Neguțătorul din Veneția” de William Shakespeare, pus în scenă de Tompa Gábor.


Programul cultural pregătit de Teatrul Maghiar se va încheia cu serata literară dedicată poetului Balla Zsófia, programată duminică, 25 august, la ora 17:00, în Sala Studio a Teatrului.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului sau online de pe site-ul www.biletmaster.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter