Actualitate

Un motociclist a fost reținut după ce polițiștii au constatat că era BĂUT și DROGAT

În urma unui accident rutier, polițiștii au reținut un bărbat care conducea o motocicletă prin centrul Clujului, deși nu avea permis, era băut și sub influența drogurilor.

Sâmbătă, în jurul orei 15.30 un bărbat a vrut să iasă din parcare și nu a acordat prioritate unei motociclete care circula pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Încercând să evite mașina, motociclistul s-a răsturnat și a fost motociclistul a fost rănit ușor.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au constatat că bărbatul care conducea motocicleta nu avea dreptul de a conduce valid,  acesta fiind cercetat încă din luna octombrie 2018 pentru comiterea de infracțiuni rutiere. La acel moment, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

În urma testării cu aparatul etilotest,  bărbatul de 31 de ani, a avut un rezultat pozitiv, respectiv  peste  0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Testat și cu aparatul Drug Test, pentru a  verifica prezența drogurilor, rezultatul a fost pozitiv pentru  metamfetamină și  amfetamină. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de  bărbatul de  31 de ani a fost dispusă măsură reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, să fie prezentat în fața magistraților în vederea dispunerii altei măsuri preventive.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe,  faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter