Actualitate

Scandal în stil mafiot în față la VIVO! Patru tineri au făcut prăpăd cu bâte de baseball

Patru tineri au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce au agresat mai multe persoane, luni noaptea, în fața complexului comercial din Florești.

Scandal în stil mafiot în față la VIVO! Patru tineri au făcut prăpăd cu bâte de baseball Scandal în stil mafiot în față la VIVO! Patru tineri au făcut prăpăd cu bâte de baseball

La data de 6 august a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Rurală Baciu și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au fost depistați patru tineri cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 5 august a.c., în jurul orei 01:00, pe fondul unui conflict mai vechi, cei în cauză ar fi provocat un scandal în fața complexului comercial din Florești și ar fi agresat cinci persoane, creând o stare de temere, panică și tulburare a ordinii și liniștii publice.


Potrivit IPJ Cluj, cei în cauză, tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, toți din Sânpaul, au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de Codul penal. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Etichete: scandal vivo
Ultimele Stiri
abonare newsletter