Actualitate

O familie de clujeni și-au cumpărat o vacanță dintr-o florărie. Au rămas și fără bani și fără concediu

Poliţiştii bihoreni au început o anchetă, după ce trei familii din judeţul Bihor și una din Cluj au reclamat că şi-au cumpărat vacanţe dintr-o florărie de lux şi au rămas şi fără bani şi fără concedii.

O parte dintre păgubiți urmau să plece în Hurghada, Egipt, săptămâna trecută, cu decolare de pe Aeroportul din Cluj Napoca, însă când au solicitat biletele de avion, li s-a comunicat că acestea nu există. Alții aveau bilete pentru alte destinații, însă cu toții și-au dat seama prea târziu că au fost păcăliți, informează ebihoreanul.ro.

Oamenii au reclamat că au achitat încă din luna iunie contravaloarea sejururilor, la punctul de lucru din Oradea al Agenţiei de turism Ideea Travel (înfiinţată în decembrie 2018 de bihoreanca Coroi Florica (foto) şi înregistrată în Girişu de Criş), punct ce a funcţionat, până nu demult, într-un spaţiu din centrul istoric, în care exista şi o florărie deţinută de femeie şi administrată de soţul ei, Lucian Coroi.


Potrivit informaţiilor din mediul online, proprietara agenţiei, Coroi Florica, cea care a fost reclamată pentru înşelăciune, a mai ofertat vacanţe exotice şi pe pagina de Facebook Blu Travel. "Ne-a furat 3.500 euro, hoaţa!", a scris la recenzii, în luna ianuarie a acestui an, un utilizator.

Florăria a fost închisă de la începutul acestei săptămâni, iar la numărele de telefon ale agenţiei de turism şi ale florăriei nu a putut fi contactat nimeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter