Actualitate

La Cluj a turnat cu găleata, Bonțida, ferită de ploi torențiale. Limp Bizkit, atracţia serii la EC

Deși la Cluj-Napoca a plouat torențial, Bonțida, locul unde ploaia a devenit o caracteristică a festivalului Electric Castle, a fost ocolită de ploi.

Festivalul de la Bonţida a fost mutat în luna iulie pentru ca şansele de ploaie să scadă, dar cu toate astea, picurii de ploaie nu au ocolit Bonţida nici în 2019. Cei mai mulţi s-au pregătit cu pelerine şi cizme, dar nu au avut nevoie de ele.

Limp Bizkit a fost atracţia principală pe Main Stage-ul de la Electric Castle în ziua a doua a festivalului. Mii de tineri s-au distrat alături de formaţia americană care a fost înfiinţată în 1994. Formația Limp Bizkit a vândut peste 40 de milioane de înregistrări în lumea întreagă, însă a devenit populară avoluând pe scena muzicii underground din Jacksonviile Florida.


Seara a fost condimentată şi de apariţia Zeds Dead, doi dintre cei mai importanţi DJ de muzică electronică din întreaga lume. În ziua a 2-a de la Electric Castle 2019 au mai urcat pe scenă printre alţii Mono, Rone, Lamb, Chvrches sau Lizz.

abonare newsletter