Actualitate

Un microbuz cu 8 pasageri s-a oprit într-un cap de pod lângă Cluj-Napoca

Un microbuz cu 8 pasageri s-a oprit într-un cap de pod în județul Cluj.

UPDATE, ora 8:30: Un bărbat de 50 de ani, cetățean din Republica Moldova, conducător al microbuzului, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns in sensul giratoriu, a sărit peste acesta și a părăsit partea carosabila prin dreapta sensului său de deplasare, respectiv înspre Cluj-Napova, și a intrat in coliziune frontala cu un canal de colectare a apelor pluviale. O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit leziuni ușoare.

UPDATE, ora 8:00: "Două autospeciale cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier în care un microbuz a intrat într-un cap de pod. Nu au fost necesare operațiuni pentru descarcerare sau deblocarea persoanelor din microbuz.
Trei persoane au fost consultate de către echipajele SAJ, dintre care una a fost transportată la spital. A fost vorba despre o femeie de cca 60 de ani care acuza dureri la spate.", transmite ISU Cluj.


Un microbuz cu 8 pasageri plecați din Republica Moldova spre Italia s-a oprit într-un cap de pod în localitatea clujeană Sânnicoară în noaptea de duminică spre luni.

Din fericire, impactul nu a fost unul extrem de puternic și doar o persoană a suferi leziuni minore în urma impactului.


Revenim cu detalii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter