Actualitate

Bărbatul care și-a pierdut familia din cauza furtunii din Grecia a ajuns la UPU Cluj. Care este starea sa

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul de 8 ani în urma furtunii din Grecia, a ajuns, duminică dimineaţă, la Cluj-Napoca, şi a fost internat la UPU.

Bărbatul a plecat sâmbătă după-amiază cu o ambulanţă privată din Halkidiki, Grecia, şi a ajuns duminică dimineaţă la Cluj, unde a fost internat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Clujeanul, în vârstă de 41 de ani, a refuzat să facă declaraţii la sosirea la UPU Cluj-Napoca. El a fost supus unor investigaţii medicale şi va fi transferat la Clinica de Neurochirurgie.


Potrivit medicilor de la Spitalul Judeţean Cluj, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară, mai multe escoriaţii şi plăgi suturate. Pacientul este stabil şi conştient şi va fi transferat la Neurochirugie.

Bărbatul locuieşte la Cluj-Napoca, iar familia aşteaptă, la începutul săptămânii viitoare, şi repatrierea trupurilor femeii şi băiatului de 8 ani, morţi în urma furtunii din Halkidiki, unde cei trei se aflau în vacanţă, pentru a putea fi înmormântate.


Vă reamintim că cei doi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa într-o manieră cumplită, după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia (regiunea Halkidiki) s-a prăbuşit ca urmare a fenomenelor meteo extreme (vânt foarte puternic, ploaie şi grindină), care au devastat, miercuri seara, nordul Greciei. Din nefericire, vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar de nedescris pentru frumoasa familie, care era din Cluj-Napoca, potrivit surselor judiciare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter