Actualitate

Tentativă de SINUCIDERE: tânăr din Caraș-Severin, disperat că nu-și găsea un loc de muncă, a vrut să se arunce de pe pod!

Un tânăr de 27 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor, sâmbătă după-masă, fiind decis să se arunce de pe podul de pe strada Horea.

Tentativă de sinucidere: un tânăr din Caraș-Severin, disperat că nu-și găsea un loc de muncă, a vrut să se arunce de pe pod! Tentativă de sinucidere: un tânăr din Caraș-Severin, disperat că nu-și găsea un loc de muncă, a vrut să se arunce de pe pod!

Potrivit IPJ Cluj, tânărul de 27 de ani, din localitatea Bocșa (jud. Caraș-Severin), a fost găsit după balustrada podului, ținându-se de un felinar. De pe partea cealaltă a balustradei îl ținea de mână un trecător.

Un echipaj din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție a intervenit și a reușit să-l determine pe tânăr să revină pe trotuar. Se pare că lipsa unui loc de muncă l-ar fi determinat pe acestă să recurgă la acest gest. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță, tânărul fiind transportat la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter