Actualitate

Vești importante despre starea de sănătate a jandarmului lovit de un fan! Ce spun medicii

Jandarmul care a fost lovit cu un scaun la finalul partidei dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt a fost externat de la Spitalul Militar Cluj-Napoca, dar va rămâne încă o perioadă în concediu medical.

Doina Baltaru, comandatul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca a declarat luni că jandarmul rănit este în stare stabilă bună, însă a rămas cu cealee și dureri de cap care se vor ameliora însă în timp.

„Pacientul se externează luni, starea lui generală este bună, a rămas cu cefalee, durere de cap, dar care se va ameliora în timp. Nu are deficite motorii şi va primi concediu medical, cel mai probabil, 20 de zile, după care va fi reevaluat tot în cadrul Spitalului Militar Cluj-Napoca. Pacientul trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă. Vom vedea cât de lungă va trebui să fie recuperarea medicală după acest concediu medical”, a spus Baltaru.


Suporterul care a rănit un jandarm după ce i-a aruncat un scaun în cap, pe Cluj Arena, în timpul meciului dintre „U“ Cluj și FC Hermannstadt, a fost reținut pe 11 iunie, la două zile de la incidentele regretabile care au avut loc. Bărbatul acuzat că l-a lovit pe jandarm este arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Cluj. Acesta este acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor.

 


Etichete: jandarm lovit
abonare newsletter