Actualitate

Reacţia lui Alin Tişe după ce judecătorii au decis în legătură cu CA-ul de la Aeroportul Cluj

Judecătorii clujeni au anulat hotărârea Consiliului Judeţean prin care a fost schimbată componenţa Consiliului de Administraţie de la Aeroport. De asemenea, Curtea de Apel Cluj a dispus şi suspendarea membrilor Consiliului de administrație al Aeroportului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, susţine că membrii rămaşi în CA-aul Aeroportului “nu pot să funcţioneze legal”.

“David Ciceo a rămas singur la conducerea aeroportului Cluj după ce și-a contestat toate consiliile de administrație (...) Situația generată astăzi, prin suspendarea Consiliului de Administrație, pune aeroportul tocmai în situația de a nu mai putea obține finanțări, inclusiv fonduri europene.  Consiliul Județean Cluj va face recurs la ambele decizii ale instanței de judecată, atât cea de suspendare a Hotărârii Consiliului Județean Cluj de numire a trei membri în Consiliul de administrație, cât și cea de anulare”, susţine Tişe.


Decizia Curţii de Apel Cluj:

“(...) Suspendă efectele executorii ale HCJ Cluj nr. 33/2019 până la soluţionarea definitivă a cauzei. Anulează HCJ Cluj nr. 33/2019. Respinge cererea de constatare a suspendării de drept. Obligă instituţiile pârâte la plata în favoarea reclamanţilor din dosar a cheltuielilor de judecată constând în 70 lei taxă de timbru şi câte 2000 lei onorariu avocaţial în favoarea fiecărui reclamant. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare în privinţa suspendării. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare în privinţa anulării. Dispune punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei. Pronunţată azi, 12.06.2019”.


“Am câştigat. A fost anulată hotărârea, au fost suspendaţi cei trei impostori şi va reintra Consiliul de Administraţie vechi în funcţiune. Este o confirmare că a fost o hotărâre nelegală în scopul de a subevalua Aeroportul. Nu e definitivă decizia, dar e o victorie a Clujului, este o victorie a Clujului împotriva abuzurilor lui Alin Tişe. Suspendarea este executorie, reintră vechii membri ai Consiliului de Administraţie”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Cluj.

Potrivit lui Ciceo, Consiliul de Administraţie de la Aeroport va avea următoarea structură: Popa Irimie, Viorel Federiga, Ioan Pop şi Konnert Agnes.

Ultimele Stiri
abonare newsletter