Actualitate

Trei tineri au tâlhărit un bărbat la Gara Mică din Cluj-Napoca

Sâmbătă, de Ziua Copilului, dimineața devreme, trei tineri, printre care un minor, au tâlhărit un bărbat în zona Gării Mici din Cluj-Napoca.

Un bărbat de 41 de ani din comuna Mărișel a sesizat polițiștii de la Secția Regională de Poliție Transporturi feroviare că în timp ce se afla în zona foseti Gări de scurt parcurs (Gara Mică) din Cluj-Napoca, trei tineri l-au jefuit, luându-i telefonul mobil și 300 de lei.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat trei tineri. Unul dintre ei are 23 de ani și este din județul Mureș, iar ceilalți doi au 19 și 17 ani și sunt din Cluj-Napoca.


Cei trei au fost reţinuţi de către poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore fiind ulterior prezentaţi în faţa magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat în cauză au emis pe numele celor 3 bărbaţi mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cei trei fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. În cauză cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor 3 bărbaţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter