Actualitate

OFICIAL Robbie Williams vine la UNTOLD 2019!

Unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului va concerta, în această vară, la Cluj-Napoca!

Organizatorii UNTOLD au oferit indicii încă de duminică seară că noul nume de pe lista artiștilor care vor urca pe scenă în 2019 este Robbie Williams. Pe pagina de Facebook a festivalului a apărut o imagine cu un cuvânt sugestiv – „Supreme” – titlul renumitului hit al cântărețului englez. Anunțul oficial a fost făcut, luni dimineață, în cadrul unei conferințe de presă la Cluj-Napoca.

Astfel, pe lângă Busta Rhymes, Don Diablo, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo, Tujamo, Nicky Romero, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Stormzy, W&W, Jamie Jones B2B Martinez Brothers, Joseph Capriati, Paul Kalkbrenner și mulți alții, Robbie Williams va încânta publicul de la UNTOLD 2019!


„Lucrăm pe tot parcursul anului intens şi uităm să împărtăşim lucrurile interesante la care lucrăm. Este o ediţie aniversară, ceea ce înseamnă că am făcut un efort suplimentar pentru a duce experienţa Untold la un alt nivel. Vom prezenta mai pe înţelesul tuturor această lume fantastică Untold, vom avea îmbunătăţiri şi în zona de producţie, scena principală va fi monumentală, am pregătit şi show-uri suprize. Armin va pregăti un show special, un show unic creat special pentru Untold şi va fi singurul loc din lume unde va putea fi văzut de fani. Avem suprize şi din partea unor artişti. Foarte multe elemente speciale create pentru acest an.

Deşi trăim nişte vremuri ale dezbinării, Untold îşi propune să ofere pentru scurt timp o lume fantastică, magică, unde e vorba de unitate, ne dorim să avem un spectru larg de artişti. În acest an oferim un cadou special fanilor Untold şi altor fani din genuri diferite muzicale să vină să descopere. Am reuşit să aducem în acest an la Cluj cel mai tare entertainer, artistul care a intrat în Cartea Recordurilor, a vândut 1,6 milioane de bilete într-o singură zi, va avea o echipă de peste 100 de persoane, 50 pe scenă, ne aşteptăm la un show impresionant. În Europa are doar 3 spectacole, iar unul e la Untold. E vorba despre Robbie Williams”, a anunţat Bogdan Buta, manager Untold, luni, în cadrul conferinței de presă.


Show de o oră și jumătate, cu peste 50 de artiști pe scenă

Bogdan Buta a mai precizat că negocierile cu Robbie Williams au început în urmă cu mai bine de o lună. Concertul britanicului va dura peste 1 oră și 30 de minute și va însuma peste 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă, alături de superstar.

„Săptămâna viitoare vom anunţa şi programul festivalului şi vom anunţa ziua când va avea loc concertul Robbie Williams. Şi în acest an avem o diversitate de artişti şi mai avem mulţi artişti de anunţat. Show-ul Robbie Williams va fi dintr-o reţea exclusivă din acest an. În Europa vor fi doar câteva show-uri. Noi vrem să dezvoltăm Untold să fie cât mai divers din punct de vedere muzical. Cu Robbie suntem în discuţii de mai bine de o lună. Robbie vinde stadioane întregi singur, oriunde în lume. A vrut să se asigure că are toate condiţiile necesare. A avut o surpriză să vadă producţia pe care o avem, care a făcut facilă negocierea. Va avea parte de unul dintre cele mai bune show-uri. Ne aşteptăm să se alăture şi fanii luni. Încă de la prima ediţie am zis că va fi un festival pentru toate gusturile muzicale. Am promis că vom aduce artişti de talie internaţională la Cluj”, a mai spus Buta.


Edy Chereji, director de comunicare în cadrul Untold, spune că până în prezent au fost vândute peste 60.000 de abonamente.

„Am vândut peste 60.000 de abonamente, următoarele abonamente care vor fi puse în vânzare vor fi disponibile de miercuri la preţul special de 149 euro. Vom avea şi acum un record de vânzare a abonamentelor”, a punctat Chereji.


În 2006, Robbie Williams (45 de ani), fost solist Take That și cel mai bun artist al anilor `90, a intrat în Cartea Recordurilor, reușind să vândă atunci în mai puțin de o zi 1,6 milioane de bilete la turneul său mondial. A mai concertat în România o singură dată, în 2015, la București.

Ultimele Stiri
abonare newsletter