Actualitate

Protest al angajaților Aeroportului Internațional Cluj la Primărie. “Respectați-ne!”

Zeci de angajați de la Aeroportul Internațional Cluj au ieșit în stradă în fața Primăriei de pe Bulevardul Eroilor manifestând față de „blocajele dezvoltării aeroportului și a impactului negativ asupra imaginii orașului, atât pe plan național, cât și internațional”.

Protestatarii au adus pancarte cu următoarele mesaje: „Aeroportul merită mai mult!”, „Împreună dezvoltăm aeroportul”, “Respectați-ne! Suntem competenți”.

Protestul va continua și mâine.


Reamintim, că zilele trecute, angajații Aeroportului și-au strigat nemulțumirile în Piața Unirii, dar și în fața Prefecturii Cluj.

Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu", David Ciceo, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, din cauza unor membri numiţi nelegal în Consiliul de Administraţie (CA), dezvoltarea aeroportului este blocată.


Membri ai Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" au reclamat, luni, faptul că şedinţa lor din acea zi a fost suspendată şi că au intervenit forţele de ordine ca urmare a unei acţiuni a sindicaliştilor, lucru infirmat de conducerea sindicatului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter