monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Tânărul care a fugit de Poliţie şi a provocat un accident grav şi-a primit sentinţa

Şoferul care a fost implicat într-o adevărată cursă de urmărire pe străzile din Cluj-Napoca în urmă cu două zile şi-a primit prima răsplată.

Un tânăr conducător auto din Bistriţa-Năsăud a făcut o adevărată cursă pe străzile din Cluj-Napoca în tentativa de a scăpa de un echipaj al Poliţiei Rutiere care îl urmărea de pe Centura. Şoferul teribilist a parcurs jumătate de oraş, iar în momentul în care a ajuns  la intersecția străzilor București și Gorunului din municipiului Cluj-Napoca, bărbatul a provocat un accident rutier, intrând în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 31 de ani, din Dezmir. 

"Bărbatul care nu a oprit la semnalul polițiștilor pe D.N.1C și care în timpul urmăririi a provocat un accident rutier pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost arestat pentru 30 de zile", transmite IPJ Cluj.

După accident, bărbatul a încercat să fugă de oamenii legii, fiind însă prins în scurt timp de către echipajele de poliție. Astfel, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 24 de ani, din comuna Petru Rareș, județul Bistrița Năsăud, care nu posedă permis de conducere. De asemenea, la momentul depistării avea o concentrație de peste 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate de către polițiști.