Actualitate

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj! Fugarul a fost prins după ce a lovit o mașină cu 2 copii

O urmărire demnă de filmele americane a avut loc pe mai multe străzi din Cluj-Napoca după ce un individ aflat la volanul unui Audi a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.

UPDATE: Conform datelor oficiale, fugarul a lovit o mașină pe strada București și a fost în cele din urmă oprit de polițiști în dreptul Liceului Sigismund Toduță după ce i-a fost blocat drumul. În mașina avariată se aflau doi copii și o femeie.

"O autospecială de pompieri se întorcea de la un alt accident și s-a oprit pentru a acorda primul ajutor pentru ocupanții unui autovehicol avariat la intersecția Gorunului cu București. La locul intervenției a fost dislocat de urgență un echipaj SMURD de terapie intensivă Au primit primul ajutor și sunt consultate medical trei persoane, o femeie și doi copii de 5 și 11 ani
Doamna și cele două fete de 5 și 11 ani vor fi transportate la spital de două ambulanțe SMURD."
, transmite ISU Cluj


Cursa nebună a început de pe Bulverardul Muncii și s-a întins pe mai multe străzi din oraș, mai mulți soferi fiind la un pas de moarte în urma manevrelor disperate pe care le-a efectuat șoferul fugar.

Conform mai multor martori, el a depășit și a condus în multe momente pe contrasens, iar în cele din urmă s-a oprit pe Strada București, acolo unde se pare că a lovit o mașină în care se aflau trei copii.


Revenim cu amănunte!

Ultimele Stiri
abonare newsletter