Actualitate

A fost identificat șoferul care a distrus doi stâlpi și un gard pe Bulevardul Muncii

În urmă cu câteva zile, polițiștii au găsit o mașină abandonată pe Bulevardul Muncii. Șoferul lovise doi stâlpi și se oprise într-un gard, după care a fugit de la fața locului. Bărbatul a fost identificat.

În noaptea de duminică spre luni, pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, a avut loc un accident rutier. Polițiștii spun că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed. Din această cauză a pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de doi stâlpi de iluminat, reușind în final să se oprească într-un gard. 

Când oamenii legii au ajuns la fața locului, nu era nici urmă de șofer.


Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar acum se fac cercetări pentru a identifica cine este bărbatul, ca să poată fi tras la răspundere.

În urma cercetărilor, a fost identificată persoana care a provocat accidentul. Este vorba despre un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care nu deţine permis de conducere.


„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter