Actualitate

SURPRIZĂ în cazul UBER! Curtea de Apel Cluj AMÂNĂ bucuria taximetriștilor

Judecătorii Curții de Apel Cluj au completat minuta deciziei în cazul taxi vs. UBER.

Reprezentanții UBER: „Asigurăm pasagerii și șoferii parteneri din Cluj că aplicația POATE CONTINUA SĂ FUNCȚIONEZE!" Reprezentanții UBER: „Asigurăm pasagerii și șoferii parteneri din Cluj că aplicația POATE CONTINUA SĂ FUNCȚIONEZE!"

Vestea că un grup de taximetriști din Cluj a câștigat definitiv procesul cu Uber a stârnit vâlvă în toată țara. Cu toate acestea, taximetriștii și avocatele lor, care s-au lăudat că „după 2 ani și jumătate de luptă, s-a câștigat bătălia cea mare”, decizia Curții de Apel Cluj NU este definitivă.

„Dispune din oficiu îndreptarea erorii materiale din cuprinsul minutei deciziei civile nr. 239/2019 pronunţate de Curtea de Apel Cluj în dosarul nr. 984/1285/2016, în sensul că «Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicar», iar nu «Decizia este definitivă», aşa cum din eroare s-a consemnat iniţial. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Cluj. Pronunţată în şedinţa publică din 25.04.2019”, se arată în minuta Curții de Apel Cluj.


Ciudat este faptul că avocatele taximetriștilor, care au experiență în domeniul juridic, nu și-au pus problema că o decizie într-un proces de concurență neloială ar putea fi atacată cu recurs, din moment ce un utilizator comenta pe Facebook la o știre de ieri că urmează recursul. Acesta se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție. Toate hotărârile pronunțate în apel sunt supuse recursului, cu exceptiile prevăzute de Lege, potrivit clujust.ro.

Reprezentanții UBER: „Asigurăm pasagerii și șoferii parteneri din Cluj că aplicația POATE CONTINUA SĂ FUNCȚIONEZE!"

Ultimele Stiri
abonare newsletter