Actualitate

Hoți de cai, prinși în flagrant de polițiștii clujeni

Polițiștii au prins în flagrant delict doi tineri care ar fi sustras o cabalină, apreciată la valoarea de circa 5.000 de lei. În urma depistării, cabalina a fost recuperată, iar bărbații reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 22 aprilie, în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Posturile de Poliție Beliș și Negreni – au depistat doi bărbați, de 28 și 17 ani, din județul Sălaj, bănuiți de sustragerea unei cabaline.

La momentul depistării, cei doi se deplasau pe acostamentul DN1 E60, pe raza comunei Poieni, înspre Oradea. Aceștia purtau mănuși și au prezentat polițiștilor mai multe versiuni referitoare la modul de dobândire a cabalinei, neputând prezenta niciun document privind proveniența acesteia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbații ar fi sustras cabalina de pe pășunea comunei Mărgău.


Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, estimat de persoana vătămată la circa 5.000 de lei, a fost recuperat. În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt.

Ultimele Stiri
abonare newsletter